Thai Massage

Thai massage er en gammel healing kunst fra Indien, der er videreudviklet i Thailand. Ved fysisk press på kroppens energilinjer og punkter, og med en vifte af passive stræk bevægelser, der bliver udført med hænder, fødder, knæ og albuer, oplever kroppen en dyb afslapning, de indre organer stimuleres, og du oplever øget fleksibilitet og strøm af energi. Thai Massage er en kropsterapi, som reducerer almindelige lidelser såsom:
  • Rygsmerter
  • Frossen Skulder
  • Stress relaterede problemer
  • Begrænset bevægelse
  • Muskler og led spænding
1 time 500,- kr
½ time 300,- kr


Olie Massage

Olie massage er ne maget beroligende og afslappende massage, som i modsætning til thai massage, ikke indebære nogen smerter. Massagen gives ved at gnide olie ind i huden og den giver både mental og fysisk afslapning. Som ved thai massage er det en særdeles god måde at lindre stress og hjælpe dig med at få en mere afslappet tilgang til livet og dine omgivelser.

1 time 500,- kr
½ time 300,- kr


Sports Massage

Sports massage bidrager til at afhjælpe stress og spændinger, som hober sig op i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet. Hvor mindre skader og læsioner opstår på grund af overanstrengelse og / eller overforbrug, kan sportsmassage bryde dem ned hurtigt og effektivt. Massagen hjælper med at forberede sportsudøver til en top præstation, til at dræne trætheden væk, til at lindre hævelse, til at reducere muskelspændinger og til at fremme fleksibilitet og for at undgå skader.

1 time 500,- kr
½ time 300,- kr


Hovde, Nakke & Skulder Massage

Der er mange gode grunde til at bruge din dyrebare ʻmig-tid’ på en hovedbundsmassage. Massagen virker først og fremmest afstressende, lindrer spændinger og eventuel spændingshovedpine. Når du masserer hovedbunden, stimulerer du desuden blodcirkulationen, hvilket både kan øge din krops modstandskraft, da dit hoved er centrum for dit nervesystem.

1 time 500,- kr
½ time 300,- kr


Tantra Massage

Tantra massage få dig til at føle dig som om du er i en trance, hvor fysiske grænser opløses, tiden forsvinder og bekymringer og problemer ikke længere synes vigtig. Dine energier bliver stimuleret og dine sanser vækkes efterhånden som kroppens følsomhed gradvist stiger. Udfra tantriske idealer masseres hele din krop, herunder særligt følsomme områder.
Du kommer til at føle dig afslappet, der i sidste ende giver dig en følese af komfort og total velvære

1 time 500,- kr
½ time 300,- kr


Food Massage

Food-massage er et specialt område og tilbydes derfor særskilt. Det er en meget effektiv måde at slappe af og styrke blodcirkulationen og selvom det kun omfatter en del af kroppen, er det stadig meget omfattende.

1 time 500,- kr
½ time 300,- kr


Fourhand Massage

Fourhand massage er i praksis 2 massør der arbejder på 1 klient. Det fordobler nydelsen ved en traditionel massage, og er en fremragende mulighed for en der har problemer med at slappe af under behandlingen. Dygtige massøger, der er fortrolige med fourhand massage, spejler ikke kun hinandens håndbevægelser, men udøver også et lige så stort pres på hver side for at skabe en afbalanceret og afslappende oplevelse

1 time 1000,- kr
½ time 600,- kr


Kontakt os

R & J Wellness Massage

Rosenkæret 15
2860 Søborg

91 96 30 64
soborg@rj-wellness.dk

Åbningstider

Alle dage 10:00 - 21:00

Find os på Google

Google Maps

Vi ligger meget diskret, med gode pakeringsmuligheder


R & J Wellness Massage

Lyngbyvej 343A st. th.
2820 Gentofte

91 95 67 16
gentofte@rj-wellness.dk

Åbningstider

Alle dage 09:00 - 21:00

Find os på Google

Google Maps